Merhaba arkadaslar,
bu yaz tatile giden/gidebilecek var mi?
Evet ise, nereye?
Fiyatlara baktim, gercekten ucmus hersey. gecen sene gittigim villa (Antalya/Kas/Kalkan) bu sene 3-4 katina cikmis. EN KÖTÜ VILLA 15k.
(yurtdisinda kalmama ragmen ("kur avantaji") bu fiyatlar cok yüksek geldi). ALLAH herkesin yardimcisi olsun
Bölgede yaşayıp da her yeri gezip görmüş biri olarak 15 k verip Antalya Kaş ya da Kalkan'da kalırmıyım ? Net eskiden belki ama eğer o parayı konaklamaya verecek olsa idim artık kesinlikle orayı tercih etmez, farklı yerler de kullanırdım tercih hakkımı. Misal Datça (eğlence hayatı zayıf ama denizleri, koyları muhteşem) yada Fethiye Hisarönü olabilir. (Denize kıyı değil ama ölü denize 10 dakika, eğlence hayatı diğer yerlere göre cıvıl cıvıl, turist kaynıyor, fiyatlarda çoğu yere göre makul), Marmaris de güzel ama fiyatların Kaş, Kalkan yada Göcekten aşağı kalır yanı yok hatta daha pahalı. Bence hiç gerek yok. Zira lokasyon olarak her yer birbirine çok yakın olduğu için tatil süresi boyunca bir araba kiralayıp her gün başka bir plaja, koya yada tatil bölgesine günü birlik gidip gelmek çok daha mantıklı bence.. (tatil tavsiyesi değildir

kendi şahsi fikrimdir)
iyi tatiller