serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk başından beri bana da hep ilginç gelmiştir bu konu, ya kazıklanmaya alıştık yada vücudumuzun düşmanıyız bilemedim..

Sitelerine böyle yazmışlar.

Ben de ilk başta şaşırmıştım bezelye vardır onun içinde demiştim ama urfaya geldikten sonra şaşırılacak bir şey olmadığını anlıyorsun.

Bu adamlar antep fıstığı yerine yaş urfa fıstığı kullanıyor. 1 yıl önce yaş fıstığın kilo fiyatı 30 tl'ydi (ve bu perakende fiyatı toplu fiyat bile değil toplu fiyatı ne kadar düşüktür düşün...) yine o zamanlar antep fıstığının kilosu 150 tl'ydi. Arada fiyat olarak uçurum var yani.
Ağzına attığın an urfa fıstığı olduğunu anlıyorsun ama kötü falan değil, fiyat/performans olarak gayet yeterli tadı var.

Bütçen yok, çocuğun tatlı istiyor, bayramda tatlı lazım, ağzın tatlansın istiyorsun vs vs en iyi kurtarıcın ama şöyle güzel bir baklava ziyafeti çekeyim falan diye gidip buradan almazsın ama dediğim gibi nefsini köreltir.

Benim midem çok hassastır, zırt pırt zehirlenirim(evdeki kimse zehirlenmez aynı yemekten ama ben hastanelik olurum) 18 yaşımdan beri mide ilacı almazsam günüm mahvolur ama baklavası benim midemi bozmadı, yakmadı mesela.

İstanbulda da şubesi var. Buradakinin aynısı mıdır bilmiyorum ama isteyen deneyebilir.