Merhaba forum kullanıcıları bu konuyu sizden hem fikrinizi alma hemde firmayı tanımanız için açıyorum 12/03/2022 tarihinde bu firmadan 1 u sunucu barındırma hizmeti aldık sunucuyu gönderdik kurulum yapıldı ardından 10 gün kadar sadece internet sorunlarıyla uğraştım tüm görseller aşağıda mevcut ardından sorun çözüldükten sonra ödeme günümüz gelmeden firmada bizimle ilgilenen beyefendi bize firmadan ayrıldığını söyledi ödeme günü fatura oluşturulmadı ödeme yapamadık ödeme için kendilerine ulaşmaya çalıştım canlı desteklerine yazdım telefondan aradım destek talebi olulturdum hiçbirinden geri dönüş alamadım onlarında görseli ektedir ardından fatura oluşturulmadı desteklere bakılmadı hattımız kısıtlandı konu ile ilgili tekrar ulaşamadık vds ler boşa çıktı ondan sonra doğru düzgün kullanamadık zaten ardından dün sunucumuz tamamen kapatıldı ardından firmadan ayrılan beyefendi ile iletişime geçip onlarla ulaşmaya çalıştık beyefendiyi biz ilk tanıştığımızda firmanın sahibi olarak biliyorduk ardından firamdan ayrılınca şaşırmıştık kendisi ile görüştüğümüzde gnsoft tan bizimle ilgilencek birinin olmadığını bildirdi ödeme için ben kullanamadığım hizmetin tam parasını ödemem dedim kendisi ödeme alma konusunda aşırı bi ilgisi oldu ben neden gnsoft dan biri değilde siz ilgileniyorsunuz dediğimde kimse olmadığını belirt ti bende nasıl yani kimsenin çalışmadı sahibinin olmadığı bi firmadan mı hizmet alıyorum dedim ardından kendisi sahibi var dedi numarasını istedim arıyıp ulaşamadığım firma telefonunu attı ardından tamam faturayı oluşturun ödeyelim dediğimde ayrıldığını idda ettiği firmanın panelinden 2 dakikada faturayı oluşturdu ben neden siz ayrıldığınız firma ile bu kadar ilgileniyorsunuz dediğimde sadakat dedi tüm yazışmalar ekte var zaten okuyabilirsiniz ben haklı olarak onlardan kaylanklı kullanamadığım barındırma ücretini tam ödemek istemiyorum orta yolu bulup orta bi fiyatta anlaşmak istiytiyorum kendileri diretiyor ve yarın öbür gün sunucuma bir şey olduğunda bir muhattabım yok lütfen forum yetkilileri bu konu ile ilgilensin bu arada kendi fikrimce o beyefendi hala firma sahibi ve bu işte bi *********** olduğunu düşünüyorum lütfen yazışmaları okuyunuz.