emincanweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Forumda adıma açılmış 2 şikayet konusu mevcut, 3 adet olmasına zorladım ama çift sayı oldu önemli değil. Yakın zamanda çok kişiyle iş yaptım, memnuniyet konusunda kusursuz çalıştım ticaretlerim kısmında mevcut zaten. teknohaberler.org sayfam için içerik yönünden olsun seo yönünden olsun çeşitli çalışmalar ve paketler satın aldım.

Yaklaşık 2 haftadır @BilalBayar;hocamla çalışıyoruz, eline sağlık kendisi muhteşem içerikler giriyor daha doğrusu editör hizmeti veriyor ekibi ile. 3 haftadır bankanın yuttuğu 2000 lirayı almaya çalışıyorum. Öğrenciyim, belki yaşımı büyük sanan vardır fakat 15 yaşındayım her neyse konumuz bu değil. Sınavlarım var, bazı arkadaşlar iş için mesaj atıyor kırmamak için işi yapıyorum teslim ediyorum çoğu zaman uzun vadeli çalıştığımız kişiler var şuan.

Aslında iş şöyle bir boyut aldı, şuan elimde nakit ya da kredi param mevcut değil bu sebeple ödeme yapamıyorum. İlgili kişilere (bilal hocam ve sınırlı kişiler) hariç bana anlayış gösteren kimse yok. Ben elimden geldikçe herkese yardımcı olmaya çalışıyor, anladığım işlerde de aynı şekilde yardımcı olmayı seviyorum. Şikayetler var evet, üstesinden geleceğim zaten şuan için benim açımdan bir sorun oluşturmuyor, çok da umrumda değil şuan durumun gidişatı.

Böyle kimi için gerekli, kimi için gereksiz bilgiler verdim fakat bu konuda görüş bildirmenizi istiyorum. Forumda yeni bir üye değilim, bu şekilde feedback bekliyorum siz değerli üyelerden.
Forumda yeni değilmişsin güzel kardeşim, 16 gün 10 saat geçmiş foruma üye olduğundan beri, epey eskimişsin!
İstersen dünyanın en dürüst, en sadık tüccarı ol, bir kişiyi mağdur etmişsen mağdur etmişsindir. Kimse senin daha önce yaptığın ticaretlere bakmaz. Bir işe girerken, bir ticaret yaparken herkes ayağını yorganına göre uzatır. Ödemesini yapamayacağın hizmeti/malı almazsın. Eğer planlarını bozacak bir aksilik sebebiyle ödeme yapamayacak durumdaysan da karşı taraf bu konuda "anlayışlı" davranmak zorunda değil. Onun inisiyatifine kalmış.