Emrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
22.05.2022 konu aktiftir.

Merhaba,
Coinlist.co borsası Her ayın 1 inde ilk defa kayıt olup Al sat yapana 5000 dolar değerinde ödül dağıtıyor.

Her kayıt olan kullanıcı KYC yapıp, 100-105 dolar değerinde algo vb. coini al sat yapınca 10 dolar ödül veriyor.

Ayrıca ödül havuzu dolduktan 1-2 gün sonra da 6 dolar XTZ ödülü veriyor BKNZ: 3752069487.jpeg (849×240) (r10.net)
Yani toplamda 16 dolar ödül kazanıyorsunuz.

105 usd yatırımı ben karşılıyorum. Siz yatırımı karşılamak isterseniz 5 usd geri iade ediyorum.
Hesaplarınızı şimdiden açabilirsiniz, 1 haziranda yatırım yapıp geri çekilecektir.

Yapmanız gereken Üye ol sayfasında - Ref linkim görünecek şekilde Ekran Kaydını açıp - referansımla kayıt olup, Kyc doğrulamanız. Ve kayıt videosunu bana atmanız.

Mail ve şifrenizi hazırda bekletin, 1 haziranda hesaplara sırası ile giriş yapacağım, yatırımı yapıp çıkış yapacağım, sonrasında hesap sizindir.
Sırası ile işlemler yapılacaktır.

*Ödüller sitedeki yazıya göre 4 gün içinde hesabınıza yatmaktadır. (Ödül yatmama durumunda sorumluluk almıyorum, size gelmezse banada gelmez) Kampanya koşulları

Refsiz link
https://coinlist.co/

Refimle kayıt olmak için COİNLİST başlığı ile bana özel mesaj gönderseniz, referans linkimi vereceğim, kayıt olup mail ve şifrenizi not etmeniz yeterlidir.
Refle kayıt olundu.