English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet senin Abdülhamit'in Türkiye'nin 2 kati toprak kaybederken de gururlanmissindir. O abdulhamitin Kıbrıs'ı ayestefanos/berlin anlasmalariyla İngiltere'ye peşkeş çekerken de gururlanmissindir. O vahdettinin ingilizlere ait malaya zirhlisiyla giderken de gururlanmissindir. Neyse bunlar birkaçı. Uzatmayalim istersen sen haklisin osmanli çocuğu. Ben önceki mesajlarimda verilmesi gereken mesaji verdim. Anlamadiysan senin sorunun.Analiz yeteneğine gelince iktisat mezunuyum 7 yil ekonomi okudum kisaca. Yaşım 35 . 3 tane üniversite bitirdim.
3 tane üniversite bitirmişsin okuduğunu anlamıyorsun yazık etmişsin rabbimin verdiği beyine Sen bu okuduklarını hangi kaynaktan okudun ben İlber hocada ve Halil hocada göremedim Sana yazacak 5 makalelik yazım var fakat boşa gider o yüzden seninle daha fazla tartışmıyorum sen kendi çalıp kendi oynayanlardansın Sen sahilde köpek gezdirip, Hakkari'de bale gösterisi yapmayı,mini etek giyinmeyi,kendi halkına üst perdeden bakıp aşağılamayı çağdaşlık sanan zihniyetin kalıntısısın eminim buna daha fazla kendimi yormadan sana ve senin gibilere güle güle diyorum Yallah.