AtomAnt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sipariş düştükçe tedarikçiden alıp satacağım derseniz hiç vakit kaybetmeyin. 10+ yıl önce bitti gibi birşey drposhipping e-ticarette sermayesiz para kazanma projeleri.
Peşin satın alıp stoklu çalışarak satış yapacağım derseniz de %100+ kâr marjı olan ürünler bulmalısınız.

Benim şu an ağırlıklı sattığım ürünler

1- Maliyet 700 TL - Trendyol stış 4000+ TL (4 aydır sadece 2 tane satıldı)
2- Maliyet 160 TL - Trendyol satış 650 TL (her gün satılıyor)
3- Maliyet 140 TL - Trendyol satış 550 TL (her gün satılıyor)
4- Maliyet 12,5 TL - Trendyol satış 50 TL (ayda ortalama 15 kez satılıyor)

Yukarıdaki ürünler dünyada sadece bende var. ilki el yapımı, iki ve üç TR patenti bana ait, 4- Kapanan bir firmanın elinde kalan mallar olduğu için sadece bende

Stoğumda bana gelişi 200.000 TL üzeri ürün var ben bile bu ürünlerle ve bu kâr oranlarıyla günlük en fazla 1000 küsür kâr yapıyorum, çoğu gün 500-800 tl arası kâr kalıyor.
İşi bu noktaya getirmek için çektiğim krediler, sattığım motosiklet vs onlara hiç girmeyelim, stoklu çalışarak bu oranlarla bile beklediğimi kazanamıyorum kısacası.
Hocam benim eskiden hazırda projelerim vardı fakat çok fazla maddi zarara girdiğim için şuanda evden aylık bir gelirli işim var çalışan gibiyim aslında fakat ek olarak aylık 2-3 bin TL kendi harcamalarımı çıkaracak iş yapma arayışındayım bundan ötürü aylık 5-10 ürün satarak harçlık çıkarırım diyordum sosyal medya üzerine satış problemim yok satarım bir ürünü fakat dediğim gibi piyasada ya para istiyorlar xml için yada kaar marjı %10