@Pay; Merhabalar öncelikle vereceğiniz eğitim hangi Facebook için? dünkü veya 1 hafta önceki veya bugünkü mü? Her gün değişen problemli bir algoritma ve problemli insanlar bir araya gelince böyle absürt olaylar yaşanması muhtemel ama her yardım konusu altında sözde method adı altında satış yapmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Satış için konu açın gidin insanların yardım konusunu baltalamayın. Varsa yardımcı olabileceğiniz birşey buyrun yoksa reklama gerek yok insanlar tonla hesaplara para harcıyorlar bu platformda yüzde 90ı çöpe gidiyor. Hesap satanlar 5000 tl lere method satmaya çalışıyor. Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz Allah aşkına her gün değişen bi algoritmada o para sana nasıl helal olacak? Hadi onu geçtim hesabı satarken bu hesaplar riskpayment yemez diyen arkadaşlara da ayrıca sesleniyorum burdan. Hepsi çatur çutur risk payment yiyor. Bulmuşsunuz bir method anlık reklam atabiliyorsunuz diye method bilmeyen insanlara boş vaatlerle hesap satmaktan da vazgeçin. Aylardır takip ediyorum şu forumu bir tane delikanlı çıkıp adam akıllı bir yardım konusu açmadı. Herkesin Allahı kitabı para olmuş bu forumda.
Anlatacaklarım Olmazsa Ücret İadesi Hakkınız Olmaktadır. Okumadınız mı ? Herhangi Bir Sorunda İade Geçerim Kendimde reklam açıyorum bilmediğin anlamadığın işlere burnunu sokma beni birdahada etiketleme uygun gömrediğin bir kısım olursa yorumumu report et veya moderetöre bildir, hatta bak seni engellemiyorum.
Bugün birisine daha eğitim verdim bütçem fazla yok dedi kanıtladı 150tl ye method verdim anlaşma yaptık sadece onda kalacağı ile alakalı zorla bir eğitim verdiğimiz de yok almak isteyen olursa yazabilsin diye yazıyorum.
Kişi belki reklamlardan çok kazanıyor reklam çıkamıyor bu eğitim onunda işine gelicek benim de.
Hayırlı İşlerin Olsun. Saygılar