Arkadaşlar bir firmayla yaptığımız alışveriş sonrası bana hediye olarak 13 pro yada 13 pro max gönderilecek, 128 yada 256GB onu konuşmadık, renk olarak sierra mavisi apple tr garantili ve faturalı olacak ( Renk farklı isteyene en iyi teklif verene farklı renkte söyleyebilirm), şu an böyle bir telefon almayı düşünen varsa pm atarsa tarafıma son günlerde ki pro max stoğu kalmaması nedeniyle ve kurların artışından etkilenmeden renk ve fiyat teklifi verirse ihtiyacım olmadığından satabilirim.

Zaten hal-i hazırda şu an iphone 8 ve samsung galaxy s9+ kullanıyorum, s9+ bile bana büyük geliyor araçsız hiç bir yere gitmediğim halde 13 pro veya pro max asla taşımam.

Ödeme vs asla talep etmiyorum aman konum yanlış anlaşılmasın daha hangi model verilecek hediye gelecek onu bile bilmiyorum, 2 model arasında zaten 2.5k TL fark var, 128GB için sadece renk olarak ve 2 model olarak fiyat teklifini pm yapmanız yeterli, hediye malesef 1 adet ondan isteyen birine gitsin diyeyim ve bu tuhaf satış konumu sonlandırayım.

Şunu da belirteyim 4621 ile biten cep telefon numaram benim farklı numaradan size satış yapmak isteyen uyanıklar olursa konu altında ss alıp de şifre edin lütfen