hiç bir iş,dışarıdan göründügü gibi degildir.kime sorsanız onun işi zordur,geri kalan her iş kolay....gmail işi de al bak hesap açtım ne var bunda diyip çıkılacak bir iş degildir.ytden para kazandıgım zamanlar sürekli yeni gmail hesapları alırdık yani günlük binlerce mail hesabı alır,botlara baglayıp hemen kullanmaya başlardık.herkesin yaptıgı işin aynı olmadıgınıda buradan biliyorum...bi adamdan aldıgım 2k mail çöp çıkabiliyor mesela,tanesine 1tl para vermişim yani 2k tl param çöp olmuş bi anda.o parayı geri alırım yada alamam,farketmez.büyük ihtimalle o adamla bi daha iş yapmam.işini düzgün yapmıyor diye de çevremdekilerle paylaşırım bu bilgiyi.benim elimde hala o yıllardan kalma binlerce gmail hesabı,yt kanalları var.aldıgım kanalların yanına not olarak kimden aldıgımıda eklerdim hep,kapananlarıda silip atmadım.hangi satıcının kanalları 2 günde kendi kendine çöp olmuş,kapanmış.hangi satıcı bana sattıgı gmailları başkasınada satmış,hangi satıcının gmail hesapları bu kadar zaman sonra hala ayakta hepsini görebiliyorum excel dosyamda.gmail hesabı alacak olsam,ilk iş listedekilere bakarım hala satış yapıyorlar mı diye çünkü işlerini hep iyi yapmışlar,hep memnun kalmışım....