İnşallah geriye misli misli koyarsınız hocam
umarım
Pes edeceğine bu yaşadıklarından ders çıkar. Daha dikkatli davran.. Forumda ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama burası bırakılmaz benden söylemesi.. Geçmiş Olsun.
teşekkürler
Hayatta en pahalı şey tecrübedir, çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
doğru maalesef ki
Bence pes etme hemen bu miktarlar için. risk her zaman var. Riskin kadar büyüksün. Borçtan korkma kimse canını alamaz. aman de geç daha farklı daha güçlü olmaya çalış.
hayırlısı artık..
Zamanında 10K dolandırılıp, son paramla iş yeri açtıktan sonra iflas edip, üstüne bankalara icra borçları yapıp, cebimde sigara parası kalmadığı zamanlarda oldu
Pes ettik mi? Tabii ki hayır. Forumda ek işlerinize devam edip, real hayatınızda bir işe girmenizi öneriyorum size. Morelinizi bozmayın her gecenin bir sabahı vardır.
İnşallah aydınlığa kavuşuruz
Tek dert para olsun hallolur evelallah. Şuan ki durumda emin ol 18 yaşından tut 80 yaşına kadar çoğu insan çalışıp para kazanmaya çalışıyor bir şekilde. Babadan zengin değilsen öyle gezmeyi filan unut. Orta halli diye bir kavram da kalmadı artık. Ya zenginsin ya fakir. Ben günde 10 saat çalışıyorum yine yetmiyor bazı şeylere. Onun için 1600 liraymış 2000 liraymış para değil takma kafana.
inşallah hocam
sizi zora sokmayacak ise uygun hocam