Bu forumda bir işi bir kez yapan kendini profesör zannediyor.
Senin gibi atarlı gençlerin en büyük sorunu kendi küçük hayat deneyiminiz ile bütün hayatı açıklamaya kalkmanız.
Kimseyi dinleme, en iyisini sen biliyorsun, sayfalarca iddialaş yaz başkaları da öğrensin senin süper adam olduğunu senden iyi kimsenin bilemeyeceğini.
Hayatında ilk kez su orucu yapıyorsun ve 6 senedir defalarca su orucu yapmış adamla iddiaya girmeye kalkıyorsun.
Bu konuyu not ediyorum. Sen önümüzdeki 2-3 sene içinde yine bir diyet konusu açacaksın, herkese meydan okuyacak yeni diyet öğretmeye kalkacaksın.
O zaman sana bu konuyu hatırlatacağım.
Öyle aç kalınarak durmadan her gün 1 kilo verilseydi 70 gün aç kalan adam yok olurdu.
İlk bir hafta fazla ödemnini atarsın, çok ödemi olan bir adamsan günde 2 kilo bile verirsin.
Ama bir yerde ödem biter. Gerçeklerle yüzleşirsin.
Canımın içi su madem TÜRKÇE bilmiyorsun LÜTFEN YAZMA dememe rağman yazıyorsun :
tekrarlıyorum sen beni benden daha mı iyi tanıyacaksın? öyle 140 kilolara gelene kadar 100de neyin ne olduğunun farkına vardım

hayatım benim sporla geçti pandemide 20 kg aldım sen neyden bahsedıyosun ya adam resmen benle benim hakkımda iddaalaşıyor ben istediğimide yerim günde 15 km mi de koşarım ( tabi sen hiç koştun mu pardon koşabildin mi bilmiyorum) kiloyuda almam ve bu süreç devam eder ben sana diyorum gel hergün tartıda kilomu göstereyim o iddaa ettiğin şeyin gerçek olmayacağını hiç bir zaman sende göreceksin. üzülme sen şişmansın diye herkesin şişman olması gerekmiyor

tekrar ediyorum lütfen yazmaaaaaaaaaaaaaaaa
bu konuda bile polemik ya hastayım böyle kullanıcılara Türkçe yazıyorum ya bu kadar basit