ben bu forumu anlamıyorum herkesin her şey hakkında bilgisi var dün dediniz ki artık 200-400 gr verirsin falan filan bir sürü uzun yazı ben 1.250 verdim. kiloyu geri alırsın diyorsun ben almayacağım istediğine iddasina girerim dedim dediğimden alakasız yine bir sürü yazmışsınız lütfen daha fazla yazıp konuyu baltalamayın.iyi günler LÜTFEN YAZMAYIN
Bu forumda bir işi bir kez yapan kendini profesör zannediyor.
Senin gibi atarlı gençlerin en büyük sorunu kendi küçük hayat deneyiminiz ile bütün hayatı açıklamaya kalkmanız.
Kimseyi dinleme, en iyisini sen biliyorsun, sayfalarca iddialaş yaz başkaları da öğrensin senin süper adam olduğunu senden iyi kimsenin bilemeyeceğini.
Hayatında ilk kez su orucu yapıyorsun ve 6 senedir defalarca su orucu yapmış adamla iddiaya girmeye kalkıyorsun.
Bu konuyu not ediyorum. Sen önümüzdeki 2-3 sene içinde yine bir diyet konusu açacaksın, herkese meydan okuyacak yeni diyet öğretmeye kalkacaksın.
O zaman sana bu konuyu hatırlatacağım.
Öyle aç kalınarak durmadan her gün 1 kilo verilseydi 70 gün aç kalan adam yok olurdu.
İlk bir hafta fazla ödemnini atarsın, çok ödemi olan bir adamsan günde 2 kilo bile verirsin.
Ama bir yerde ödem biter. Gerçeklerle yüzleşirsin.