ERP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, amacım konunuzu sabote etmek değil. Konuyu açarken sadece "katılıyorum" yazmanız yeterli demişsiniz ancak sonradan konuyu düzenlemişsiniz. Kural basit şekilde aşağıda yazıyor.
Siz ürünü satın alın, kazanırsanız ücretinizi iade edeceğim diyorsunuz. Peki çekilişe katılıp kazanmayan diğer kullanıcılar ne olacak? Ben mi yanlış anlıyorum, mantık kuramadım inanın.
Yanlış kısım nerededir ben de onu anlayamadım hocam açıkçası. Çekilişi kazanan birine ücretini iade etmesem bu yanlış değil mi sizce de? Çekilişe katılmak İçin katılıyorum yazmak yeterlidir. Ürünü satın alan kişilere ücretini iade etmesem ve yeni bir lisans tanımlasam ne farkeder sizin için? Kazanan kişi sonuç olarak kazanmıştır ve 1 lisans elde ediyor. İnanın ben de sizin mantığınızı anlayamadım. Biraz agresif cevap verdiğim için özür diliyorum fakat, sonuç olarak burada herkesin bir ticareti oluyor. Yapılan her çekiliş aslında bir ürün tanıtımıdır. Ortada etik olmayan bir pazarlama çeşidi kullandığımı düşünmüyorum.
Not : çekilişe katılmak İçin ücret ödemek zorunda değil kimse, lütfen konu başlığını okuyun. Çekiliş ayrı, promosyon kodu ayrı.