Selamlar,

Öncelikle, eğitim videoları çekmeye vakit bulamadığım ve çok sayıda arkadaşımızın bir an önce öğrenme hevesi üzerine idareten bu konuyu açıyorum.

Tüm kripto para yatırımcılarının Tradingview üzerinde Kıvanç Özbilgiç tarafından paylaşıma sunulan Tillson T3 indikatörünü kullanmalarını öneririm. Fiyat mumunun Tillson çizgisinin üstünde kapanması alış noktası (yeşil yuvarlaklar), altında kapatması ise (kırmızı yuvarlaklar) ideal stop noktasıdır. Satış fiyatına siz karar verebilirsiniz.

En doğru sonuçlar için haftalık grafiklere göre uzun vadeli işlem yapabilirsiniz. Ben de haftalık mumlara göre grafik analiz örneği verdim ama daha fazla işlem kovalamak isteyenler günlük mumlara göre inceleme yapabilir. Kasım 2020'den bugüne dek aşağıdaki sisteme göre trade işlemi yapsaydınız ne olurdu, bir düşünün.

Aranızda hatırlayan varsa, tüm coinlerde çöküş beklediğimle ilgili bir konu açmıştım. İşte o konuyu fiyat mumunun Tillson'un altında son kapanış yaptığı hafta açmıştım.

Dikkat: Aranızda teknik analize dair mesafeli, çekimser olanlar varsa lütfen aşağıda gösterdiğim indikatörü ve günlük / haftalık mumlardaki performansını irdelemeden yorum yapmasınlar. Fırsat buldukça kripto yatırımcıları için faydalı olabilecek bilgiler paylaşmak istiyorum ama rica ediyorum hevesimi kırmayın.

Herkese bol kazançlar.