Meraboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömrüm Ultima ile geçti. Stafflık yapmadığım server kalmadı. Slayer, Imaginary, Intense vs hatta Imaginary'de owner idik.

En son Pyramid'de oynadık ve serverın en çok tanınan ailesi ve köyü bizdik. 1 sene kadar oynadıktan sonra iş güç yoğunluğu nedeniyle bıraktık. Hala aklımın bir köşesinde var başlasam mı başlamasam mı diye

Lise çağımdan beri script yazarım bir türlü tam fırsatı bulup server açmak kısmet olmadı. Script arşivim epey doludur bakalım bir gün zaman bulursam açarım ben de serverı
Haber ederseniz L’eta ailesine haber veririm, hepsi dağıldı ama sağlık olsun. Askerde birlikte yazıcı olduğum kısa dönem arkadaşım Micheall’e script öğretmesi için yaklaşık 3 ay yalvardım. Askerliğinin bitmesine bir ay kala öğretmeye başladı. Sphere bile olmayan bir bilgisayarda öğrenmeye ve bir metin belgesinde scp yazmaya başlamıştım. Zevkli günlerdi. Tabi aradan 5 yıl geçti, tekrar da etmeyince aklımda pek bir şey kalmasa da askerde güzel vakit geçirmiştik.

sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllarca oynadık O kadar sene geçti Ultima Online kadar bağlayan bir oyun olmadı daha...
İzmir’e sık sık gelirdik eskiden, anne tarafımın yarısı Yeşilova ve Bornova civarında yaşıyor. Bundan 10-12 yıl kadar önce oyundan tanıştığım arkadaşlarla buluşma fırsatım oldu. Sosyal medya hesaplarımı kapatmadan önce hala görüşüyordum. Semih Alusova (YouDayTwo ailesi sanırım) Sizleri burada görmek güzel 🙏

GodGave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internet kafemde sabahlara kadar kalıp oynamama vesile olan oyun orda tanıştığım dostlarımla hala hergün görüşüyoruz o oyundaki aksiyon detay birçok oyunda yok hala...
Çok haklısınız. Oyunun tek eksiğinin görsel olduğunu düşünenler hiç role play yapmışlar mıdır acaba? Emote: Derin bir iç çeker 🥹