Öyle yorumlar gelmiş ki gerçekten çok ilginç. Herkes fikir ayrılığında
. İşi bilip söylemeyene kimse kusura bakmasın ağzını açıp laf bile edemez ki bu o kişinin ekmek teknesidir.
. Bilindik bir bir bilgiyi dahi vermeyip xxx fiyata sağlarım demek bu da başka bir dava başka bir bencillik. ( Bilgi yöntem vs her neyse artık Şahsına ait kendi çabasıyla bulduysa o ayrı. )
Öncelikle konu sahibi arkadaşım Mobil veri aç kapa aç kapa misali bilindik yöntemler mevcut internette de araştırırsan bulursun bu yöntemle hesap açabilirsiniz pasif gelir oluşturursunuz. Lakin bu sıradan bir hesap olur gerek form üzerinden gerek ana kartellere bu mailleri satarak kaar değil zarar edersiniz. bu hesapları sosyal medya mecralarında yada ( al-sat ) yapan arkadaşlara satabilirsiniz. Zarar edersiniz demiştim çünkü hesaplar çok farklı mecralarda kullanılmakta açtığınız hesabı diyelim ki form üzerinde X kişisine verdiniz ve X kişisi hesaba giriş yapamadı neden patlak mı hesap hayır değil. Onayda neden onayda çünkü X kişisi Proxy ile giriş yapıyor ayar yapılmamış hesaba giriş yapamaz yapsa dahi kapanır. ve buna X kişisinden size bir - Trade demek tabi bu zamanla olur Telafi alır telafi alır bir müddet sonra TRADE.
Biz almıyor muyuz bu şekil hesap alıyoruz elbette lakin Ayar yapıyoruz yada ayar yapmadan direk üretim yaparken özel olarak kurmuyor muyuz kuruyoruz ama işte oda adı üstünde ÖZEL üretim. Demek istediğim şudur ki yorumlara kafam takıldı isyanım bunadır. ben çalışıp didinmişim 2 yıl boyunca deneme yanılma yapmışım ve sonunda şahsıma ait bir ayar bulmuşum ve bunu söylemediğim için pinti, bencil, vs vs oluyorum. Sabit günlük 8.000 adet hesap tedarik ettiğim bir kartel sırf bu yöntem için 50.000 TL Fiyat biçmişken. şimdi buda yanlış anlaşılabilir ee niye vermedin gibi 50.000 beni bir süre götürür 3 ay 4 ay hadi olsun 1 yıl ama ben sadece kendim yaptığım zaman Ömür boyu ?
ve bunun gibi yöntemler form üzerinde satış yapan bir çok hocamda mevcut muhakkak.
@bistneq; hocam kusuruma bakmayın bu sözler ne bir isyandır nede size karşı söylenen sözlerdir. gün içerisinde yazın normal bilindik yöntemlerden yardımcı olayım.
unutmadan Yöntem satan arkadaşlardan lütfen rica ediyorum ALMAYIN. kimse işin ana sırrını satmaz 10 tl için 100 tl için satıyorum satıyorum diye yazmaz. google üzerinden zaten bulursunuz.