Fantezi denemeleri. İzlemedim şahsen.
Gerçekçi videolar tercihimdir.İkisi zaten aynı anda saldıramaz , Japonlarla Çinlilerin iyi geçinme oranı bile daha fazla.

ABD saldırırsa ne olur. ABD'nin saldıracağını zaten "donanmasını" getirmesiyle anlarsın. Muhtemelen 2 hafta ila 1 ay arasında hava filomuz ve sağlam havaalanımız - deniz filomuz kalmaz. ama bir parça koparırız, özellikle Irak'a benzemez.Kara işgali ise epey sancılı geçer, vietnam gibi olmaz ama şehir çatışmaları kan gölü gibi olur her iki taraftada. Tabi ki sonunda Türkiye Irak'a döner,ayakta şehir ve altyapı bile kalmaz:S Belki doğuda bazı şehirler sağlam kalır.

Rusya saldırırsa.. Hmm, geçen sene olsa yukardakiyle benzer cevaplar verirdim. Berline giren ruslar misali senaryolar çizerdim. Şimdi ise : Kars ve Ardahan sınırında takılırlar, bizimkilerde Karadenizde hava hava savaşında Rusyaya korkunç kayıplar yaşatıp gemileri ikmal alamasın diye sivastopol ve kırım limanlarına bomba ve seyir füzesi yağdırır. Rus toprakları savaş görür tüm şiddetiyle. İki tarafta birbirinden korkunç boyutta parçalar koparır ki sonucunda iki tarafta birbirini yenemez. Şu performansla zaten bırak kazanmayı,hava kuvvetlerinin yarısını sağ bıraksak öpüp başlarına koyarlardı. Bu savaşta rus mühimmatlarının ne kadar çağ dışı kaldığınıda tüm dünya gördü. Bizdeki son model Awacs+Link 16 bağlantısı ve Amraam cephaneliği ile Karadeniz üstü epey eğlenceli olurdu TSK için. TFX projesi- Milli hava savunma destroyeri hayata geçerse, lHD sayısı artarsa ve ruslar bu kafayla devam ederse olası bir Kırım işgalini ve kırım çıkartmasını konuşabiliriz ilerde.^^ Nasılsa Ukrayna'da batağa saplandılar ve savaş uzadıkça zayıflayacaklar.