Beyler 19 Yaşındayım, Bi Arkadaşım var 13 yıldır tanıyorum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez bu aralar 3 veya 4 lü bı kız grubu ile takılıyor ya bi insan büfeye 5 k borç yaparmı hergün viski içiyorlar tabi kızlar bildiğin bunun parasını yiyor bi kaç bişey yaşanmış olabilir günlük zaten en az 100 TL LPG parası kızlar bunun başına bela olacak diye korkuyorum sevdiğim birisidir kendisi gel seni de tanıştırayım deyince bişey demedim ama bakalım bi gidip görcem sizce bu akıl fukaralığı değilmi her şey cinsellik olabilirmi cinsellikten kastım öpüşme tarzında ben birde bu ortamları samimiyetli bulmuyorum daha tanışmadık benim fotonu istemişler sizce arkadaşım ne yapmalı önemlisi ben nasıl davranmalıyım bunlara karşı?

EDİT: Beyler Dün Akşam gittim arkadaşla bizim salak içiyo birtek kız içmiyor hatta bize içmeyin diyo tek başına yapmış 5 k borcu neyse ben ön koltukta oturuyorum daha tanışmadık kapıyı açtı inermisin kardeşim deyip beni arkaya postaladı şaşırmadım değil 😅 Kız iyi birine benziyordu benim şimdilik gözlemlediğim ben mesela biriyle tanışmadan önce fazla muhabbete girmem ısınma kadar ama bu sanki 10 yıllık arkadaşmısız gibi davranıyo