WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar tavsiyem bu adamları dava edicem, dol@ndırıcısınız vs. gibi sıkıştırmayın. Adamlar vurgun yapacaksa zaten seni beni dinlemez yapacak da bir şey yok. Her şeyi kılıfına uydurmuşlardır. Gerçekçi olun kimse de 30-100$ için uluslararası davalarla uğraşmaz, zaten sonuçta çıkmaz.

Yapılacak tek bir şey var 🤣
Haziran ayında ödemelerin yapılacağına inanmış gibi iştahlı bir şekilde olumlu şeyler yazın telegram ve twitter hesaplarına, bırakıp kacmak yerine daha fazla dol@ndırma potansiyeli görsünler ki kapatıp kaçmasınlar. 🤣 yeni kampanyalarla gelsinler ki bekleyen çekimleri onaylasınlar.

Kampanya çok iyiydi daha bir sürü kişi davet edecektim kampanyayı uzatır mısınız ya da yeni kampanya yapacakmısınız gibi sorular sorun ki heveslensinler.

Başka da bir şey gelmiyor aklıma ya soguk su içecegiz ya da haziranda sürpriz yapmalarını bekleyeceğiz.
Hocam ben kendi borsaların dan yine kendi borsalarına yolliyayım dedim Ref için 7 gün oldu en azından kendi borsaları için yollasalar yeterdi , bu arada dediğiniz çok mantıklı bir ihtimal 😂 belki olur