Firmamız geçen pazar hack olayı yaşandı bu pazar geçti hala hizmetlerimizi alamıyoruz, ücret iadesi alamıyoruz, net cevap alamıyoruz, kimse firmaya birşey söylemiyor, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz, gerçi ben vazgeçtim başka yerden hizmet aldım ama mağdur çok sayın adminim, ilgili şikayet başlığını inceleyebilirsiniz
Göz yumuyor gibi saygısızca gereksiz kullandığınız ifade
hoş değil!
biz kimseye göz yummayız. Firmayı tanımam, olayı bilmem sorun yaşadıysanız hakkınızı yasal yollar ile aramanızı öneririm.
Ortada Dolan-dırma gibi bir durum yok. Daha önce OVH dahil bir çok büyük verimerkezi ve hosting firmasında veri kaybı sorunları yaşandı. r10.netin kendisi Radore verimerkezinde yaşanan veri kaybı sebebiyle 1.5 sene geriye gitti bu tüm firmaların başına gelebilecek bir olay.
Moderatörler Kişiyi/Firmayı uzaklaştırdığı zaman sorununuz çözülecek ise söyleyeyim uzaklaştırsınlar.
Bazen mantıklı düşünmek ve sakinleşince mesaj yazmak gerekiyor. Öyle bir yazı yazmışsınız ki size laf söylemeden yazabilmek için epey uğraştım.
Benim şahsi önerim ise nereden hizmet alırsanız alın yedekleriniz hep sizde olsun. haftada bir ayda bir olsa bile yedeklerinizi kendi bilgisayarınıza indirin.
Bu tarz durumlarda
hizmet sözleşmesine bakar moderatörler Eger sözleşmede YEDEK alma garantisi, Veri garantisi varsa firma mağduriyet sebebiyle uzaklaştırılır. Bunlar harici bizlik bir durum yok.
Geçmiş olsun..