Bundan 5 Ay Önce bir konu açtım. https://www.r10.net/sorum-var/304912...samiyoruz.html Babam'a Ulaşamıyoruz Diye 5 Ayda, emniyet olsun arkadaşları olsun herkes 5 aydır haber alamadı. Bu 5 aylık süre zarfında hayatımın en kötü günlerini yaşarım babaannem vefat etti annesinin vefatında bile yoktu tüm akrabalarım babamın gelmemesini bizden sinirini çıkaracaktı artık. Bende birşeyleri kafama çok takıyorum bende bundan 2 ay önce obsesif Kompülsif Bozukluk Teşhis kondu birşeyleri çok takıyorum aklımda bazı dürtüler oluyor onu sanki zorla yapıyorum öyle hissediyordum. Dünden beri hastaneye gidiyorum ve bir teşhis kondu senotenin sendromu psikolojim artık berbat insanlar ile anlaşamıyorum herşey kötü ilerliyor hayatımda artık birşeyleri kafama taktıkça daha kötü hal alıyor durumlar elimde değil maalesef geçmiyor ne yapsam aklımdan çıkmıyor bu yaşadığım durum. Bu süre içerisinde kuzenim Şehit oldu herşey üst üste geliyor herkes 1'er 1'er Eksiliyor. Artık yaşamanın saçma olduğunu düşünüyorum. Sakın ama yanlış anlamayın ne kadar şey yaşarsam yaşayayım intihar asla çözüm değil yapmam. Tabi o an ne olur ne olmaz belli değil. Bugün hastanede Yatış verildi Bi kaç ilaç tedavisi başlıyor artık dışarıdan çok sağlam gözüküyorum ama İçerisi çok kötü. Allah herkese yardım etsin. Bu süre zarfında namaz kılmaya başladım önceden kılmazdım artık kabir azabı çok korkutuyor bu dünyada bari doğru düzgün bir hayatım olmadı diğer dünyada olsun istiyorum dostlar kusura bakmayın içimi dökmem yazmam gerek çünkü daha kötü oluyorum önceden blog um vardı oraya yazardım kimse görmezdi ama mutlu ederdi. Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Son 2 haftadır spora gidiyorum kafa dağıtmak için ama iyi gelmiyor bana ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.