Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay 0-100 KM'midir? Ben 0-100 KM performansından bahsettiğimi hatırlamıyorum. 2 Gündür Seat ibiza 1.0 style videoları izliyorum. Araç sadece şehir içi 80 KMhz altı performans sağlayabilen bir araç. Dik rampalarda 1. vites dışında çıkamıyor. 2. viteste hemen boğuluyor. İki kişinin içerisinde olduğu bir ibiza test videosu var izleyebilirsiniz. O arata 4 kişi olduğunuzu düşünün. Çevreyoluna çıkıp 100'le-120'yle giden bir aracı sollamak istediğinizde demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz. 1.0 motorun kendini alanında kanıtlamış 1,5 TDCI motor ile kıyaslamak biraz komik olmuş. 1,5 TDCI motor ile 150 ile giden aracı da kolayca sollayabiliyorsunuz. Size tereddüt yaşatmaz. İbiza'da 100 KM üzerine çıkınca yakıt tüketiminin de arttığı belirtiliyor. Ben de İbiza almak istedim çok beğendim fakat sadece gösterişten ibaret yeni düşük segment araçların bir çoğu.
Sevgili hocam sen mpi ibizadan bahsediyorsun o turbosuz motor ve Manueldir tsi motor yani 110 -115 bg lik dsg li style paket ibiza veya fabia ya bir bin B segmentte üzerlerine yok. F/P dir

Ayrıca herşey 0 100 e eşdegerdir mesela aynı anda kalkalım aramızda 4 saniye fark var buda 12 araç boyu mesafe eder ve o kalkış ivmesiyle öndeki araç uzarrrr gider.

Benim araçlardan birisi de 1.0 tsi ve istersen yarın istanbula dönüyorum izmirden geçerim deneriz araçları video da çekeriz çok gömdün malum 1.0 motoru