Öncelikle röntgen işi kafalarına göre yapılmıyor, dişte bir apse olsa, ancak sizin deyiminizle "10 dakikalık iş" olan yere bir müdahale yapsalar ölüm riskiniz var. Tabi öldürünce de doktor hastamızı öldürdü olur, röntgen çekse bizi uğraştıyorlar olur halk gözünde. O röntgen çekilmeden apsenin derinliği ve kanallar görüntülenemiyor.
İkinci olarak dayak mevzusuna girmişsiniz, bir nevi meşrulaştırmaya çalışmışsınız randevunuz iptal olduğundan doktorlar zaten kötü şartlarda çalıştığı için iş bırakıyorlar, adam akıllı hizmet verecek sayı olmadığından, haddinden fazla iş yükü yüklendiğinden, dayak yediklerinden iş bırakıyorlar. Siz de randevunuz iptal oldu diye meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz.
Sebep sonuç ilişkisi yapmalısınız kafanızda...
Konuda özellikle belirttim o tarafa yönlendirme yapmadığıma dair. Ben bir şey meşrulaştırmaya calısmıyorum. Buradakiler katılırsa da gidip hastaneyi basıp doktor darp etmeyeceğim merak etmeyin. Onlar kendi yoluna ben kendi yoluma. Ülkenin ve sağlık sisteminin durumundan haberim var fakat herkes kötü şartı bahane ederek böyle devam ederse daha da çözülemez bir hal alacak. Ben bir şeyden dolayı randevu aldıysam ve sırf bu randevu röntgenn yüzünden iptal edildiyse, ben o hizmeti alamadıysam herhalde kendi hakkımı arayabilmeliyim değil mi?