15 gün sonra diş hastanesine gideceğim şekilde randevu almıştım. Hastaneye gittikten sonra ben dahil diğer bütün hastaları röntgen odasına yönlendiriyorlar. Bu arada cidden yani uğraştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Eğer o diş röntgen odasında başka bir şey çıkıyorsa randevunuz gerçekleşmiyor ve başka şeye yönlendiriyorlar. Neyse doktorların 10 dakikasını bile almayacak basit şeyi yaptırtamadan sırf röntgende başka bir şey çıktı diye 15 gün sonrasına başka bir şey için randevu aldırttılar ve almış olduğum randevudaki şeyi yapmadan gönderdiler. Gel gör ki bugün de 2. randevunun iptal haberi gelsin. Sebebini sorduğumda ise poliklinik sanırım herkesinkini iptal etmiş.
- 15 gün randevuyu bekle sonuç alamadan dön
- 15 gün daha bekle ve bugün randevu iptali haberi al.
Büyük ihtimalle daha randevu almayacağım.
Başımdan geçen bu şeyi size şimdi anlattım. Bu arada özel değil devlet hastanesi. Neresi olduğunu da söylemeyeceğim. Sırada sizlere sormak istediğim soru var. Kesinlikle yönlendirme & kötü amaç yoktur.
Sözde bu sağlıkçılar ne hikmetse 'hep sebepsiz/sebepli' yere dayak yiyorlar, hastanede saldırıya uğruyorlar falan. Sizce bu konuda hastalar mı suçlu yoksa hastane/doktorlar mı? İşlerine geldiklerinde 'can sağlığımız yok' diyorlar ama işin arkaplanında da böyle olaylar dönüyor. Bir de bu röntgen ve randevu olayını herkese yapıyorlar yani tek bana olmadı, herhalde bunları gidip görenler yaşamıştır. Bu millet bu konuda nasıl çileden çıkmasın?