Hayırlı olsun hocam. Şu download hızına bu upload hızını görünce bir ben mi geriliyorum ? Türknet yaygınlaşsa da 1gbps up down kullansa herkes. Hayır bari 2/1 ver. Olmadı 3/1 ver. Yine sabah sabah keyfim kaçtı.
Teşekkürler hocam. Upload hızının sebebi bence sunucu kurmasınlar diye öyle

Çünkü 20TL'ye 24 saatlik 100 upload paketi alınabiliyor. Bir de genel olarak insanlar download kullandığı için onu bol bol verip upload ile çok işi olan ek paket alsın diye düşünüyorlar bence
Hayirli olsun zkra. Seni Facebook'ta Webmasterlar Toplaniyor zamanlarindan hatirliyorum. Yayinlara donmussun umarim daha basarili olursun
Teşekkür ederim. Güzel zamanlardı be

Yakalandık la. Tekrar teşekkürler
Oturduğum binada alt yapı yok. Söyleyeceklerim bu kadar.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
9. ayı bitmek üzere olan başvurumdan hala haber bekliyoruz. Nasip olursa 15 ay içerisinde neticelenmiş olacak. Anlamadığım nokta 1 evde nasıl 2 farklı firma oluyor ?
Baya beklemişsiniz hocam. Siz muhtemelen imza vs. toplayıp alt yapı istediniz. Ben öyle bir şey yapmadım, yapamadım çünkü bina sakinleri muhtemelen gelen gpon interneti almayacak bile. Pek internetle işi olan yok gördüğüm kadarıyla. İşime geliyor bir noktada trafiği sömürürüm

1 Evde 2 internet şöyle oluyor, bina içinde ki doğalgaz borularının yanından cat6 kablo çektik. 2 internette ona bağlıydı, bina kablolarını kullanmadık. Abonelik olarak firmalar taşıyacak mısınız yoksa yeni hizmet mi alacaksınız diyor. Ona göre bağlatabiliyorsunuz boş port varsa.
Bende eve 500 mbit baglatanlardanim. Superonline tahut yenilemeye gittim. Tablet birlikte ayda 320 lira oduyom.
5 yıldır vds server kullanıyordum. Son kur yükselmesiyle 100 liralık ürün 250 lira olunca vds ayda 250 vermeye başladım upload hızlıydı tamam ama sonra baktım 20 mbit upload isimi görüyor bağlardım.
Diğer eve gittim orada 16 mbit adsl var. Netflix film acım dedim donma yaptı. 500 mbit kullanınca donma bile tahammül edemiyor insan. Filmleri genelde LED TV izler oldum.
Vds server kapattım. Bazen upload hızına ihtiyacım olunca superonline fiber günlük 100 mbit upload yukseltme var. 20 lira ödüyorum. Evimin konforunda. Sabit ip aldım.
Ben tablet almadım açıkçası çünkü tabletlik bir şeyim yok. Galiba tablet iyi bir tabletmiş ama yine de işime yaramıyor. Upload olarak dediğiniz gibi 20tl verince 100 upload oluyor tertemiz ve gayet yeterli.
Yalnızca şu dikkatimi çekti, superonline 200 down paketinde 2 yıllık, 500 down paketinde 12 aylık sözleşme yapıyor

Bu biraz garip geldi bana.