Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır etsy ile ticaret için bakınmalarım oldu fakat hem ürün bulamadım hemde maddi açıdan zorlandığım oldu uzun zamandır ticaretle alakalı bakıyorum bir yerden başlamak açısından daha öncesinde ticaretlerim vardı güzel paralar kazanıyordum fakat bazı problemlerim oldu ve ortalama 400 bin TL gibi bir para kaybettim ondan dolayı maddi açıdan zorlanıyorum ve zorlanmaya devam ediyorum eskiden rahat bir hayat geçiriyordum günlük 2-3 bin TL kazançlarım oluyordu fakat insan bir kez düşünce beyni eskisi kadar pratik düşünemiyor ve çogu işe girmektende korkuyor maalesef herneyse kendime bir yerden başlamaya çalışıyorum fakat dediğim gibi beynim çok verimli çalışmıyor şu işemi girsem yoksa şunamı girsem diyorum fakat hep arafta kalarak planı erteliyorum toptan çadır alıp internette satmayı düşündüm fakat oda beni maddi açıdan zorladı reklam konusunda sınırsız bir iletişimim var sponsorlu reklamları çok uygun fiyattan çıkıyorum fakat genelde hep dropshipping için baktığımda ekmeğin çoğunu kendilerine bize çok az bir pay bırakıyorlar sizin fikirlerinizi yada iş tekliflerinize açıgım şuanda bigo tvde yayıncıyım aylık askeri ücretin biraz üstünde getirisi var fakat haşlıgımı kendimi toparlayana kadar çıkarmam gerek yani sıcak para kazanmam gerek ayın sonunda değilde 2-3 günde bir çıkarmam gerek sizin iş tekliflerinize açığım yapabildiğim çoğu şey mevcut yazılımsal ve tasarımsal konular hariç herşeye hakimim internetteki web site düzenleme işlerindede orta seviyedeyim işi bitirebilecegim kadar işin kısası bana bu konuda yardımcı olabilecek iş konusunda arkadaşlar var mıdır