eline sağlık binlerce sorunlardan kritik olanlar bazıları belirtmişsin. bunun kafa felaket ama böyle kişileri kazanmak lazım topluma.şuanki rejimden kurtulmak için 1 oy 1 oydur.
ayıp olmazsa
@karikaturname; mesleğin tahsilin yaşın, hayatında hiç iş kurdun mu öğrenebilir miyim?
Mesleğim muhasebe hocam, 15 yıla yakın tecrübem var o konuda. Son 2 yıldır internet reklamcılığı üzerinden hayatımı ideme ediyorum, şahıs işletmesi kurdum ve profesyonel webmaster olarak devam ediyorum. Muhasebede ufak tefek yöneticilik pozisyonlarında da çalıştım, webmaster'lık işinde de önce bir yardımcım vardı maaşlı çalışan, sonra o memur oldu, şimdi 2 yardımcım var. 6 yaşımdan 18 yaşıma kadar çobanlık yaptım. Çobanlık büyük sorumluluktur, onlarca hayvanın sağ salim kalması, düzenli beslenmesi vs zor iş. Sen bu kafayla bu rejimden kurtulamazsın hocam. Çünkü aynı onların mantıkla düşünüyorsun. Onlar da patron destekçisi sen de öylesin. Şuan patronlar için Türkiyede ekonomi çok iyi, büyük paralar kazanıyorlar. Ekonomi maaşlı çalışana kötü, çünkü maaş yılda bir artıyor, harcamalar her ay 5-6 defa artıyor. Zaten ekonomik kriz demek yoksullardan para alıp zenginlere vermek demektir.