Eğer bunu varsayım olarak düşünüyor bu ihtimali göz önüne alıp arkadaşlarınızdan imza almayı düşünüyorsanız ciddi anlamda psikolojik rahatsızlığınız var demektir.
Tatili bırakıp en iyisi bir doktora görünün siz.
Bu nasıl birşey 3 arkadaşınızı öldürmüşsünüz kafanızda varsayım olarak nasıl kurtulurum onu düşünüyorsunuz şaka gibi.
Konu sahibini kötülemek için demiyorum ancak böyle bir düşünce sadece merak değildir böyle düşünmeye sebebiyet veren durumun altında ciddi psikolojik sorunlar yer alabilir.
Normal bir insanın olay gerçekleşmeden düşünebileceği şeyler değil bunlar.
eğer bunları düşünüyorsanız, araç kullanmayın hocam.
Kan parasımı burda sorun ?
Hocam cidden tatile gitmeden önce bunu mu düşündünüz hayırlısıyla giderseniz ben arkadaşlarımla her yaz gidiyorum tabi nasipte ne varsa o olurda hocam siz en iyisi arkadaşlarınızı arabaya bindirmeyin
Konu başlığı ve içeriği güzel clickbait...
Öyle bir durumda derdiniz kan parası olsun...
Aklımızı aldın arkadaşım; kaza oldu arkadaşların vefat etti diye başsağlığı dilemeye geldik konuya... Böyle başlık ve konu mu olur !
Çevremde biri %100 kusurlu idi karşı tarafın ailesi 300 k para istemişlerdi
sonuç: Sürücü hapiste + kan parasını verdiler.
başınız sağ olsun şimdiden hocam
Bu nasıl bir başlık? Amacın nedir anlamadım. Kafanızda nasıl senaryo kuruyorsunuz?
R10'da gördüğüm en ilginç içeriklerden sanırım
Allah akıl fikir versin. Bu kafayla yola çıkmamanızı öneririm.
Hiç sağlıklı bir düşünce değil.
güzel film senaryosu çıkar bundan , arkadaşlarını öldürmek isteyen kahraman kaza süsü verir herşeyide kitabına göre kurgular , hayatta tek kalıcak kişide odur
Siz ölür onlar kurtulursa diye, köşeye bi yere siz para bırakın da, öyle tatile gitmeye karar verin bence.
Tereddütünüz varsa araç kullanmayın.
Bu arada bir tek siz yaşarsanız aracı ben kullanmıyodum diyin bari.
insanlar gerçekten iyi değiller, 3 kişi ölse bu konu tekrar gündeme gelse kaza mı yoksa cinayet ile mi suçlanırsınız ?
Arkadaş kaskodan para kopar ma ve arkadaşlarını öldürme çabasında sanırım
Dostum, arkadaşların vefaat ettikten sonra ailesinin senden ne talep edeceği belli olmaz.
Arkadaşlarına güveniyorsundur sorun yoktur. Ailesinden birisi hayatını karartır. Çevremden birisi bir olay anlattı . böyle bir durum yaşanmış adamın kurulu düzeni bozulmuş sırf bu yüzden...