Merhaba, ben First Robotics Competition (FRC) yarışması Chaotics takımının robotik kaptanıyım. 2021 yılının sonlarına doğru kurulmuş bir takımız. Buna rağmen bu yıl katılmış olduğumuz Bosphorus Regionalda mühendisliği ve mühendislere duyulan ilgi ve saygıyı arttırıp bu değerleri topluma olağanüstü bir başarı ile yayan takıma verilen Rookie Inspiration Awardı kazandık. Bu süreçte bir websitemiz yoktu ancak birkaç hafa önce sitemizi açmış bulunmaktayız. Şu anda şahsi hosting paketimde bulunmakta ama kendi paketimde kendi projelerime yer vermek istiyorum. Bu sebeple takım sitemize hosting sponsoru aramaktayız.
Sitemizde takım içi eğitim ve ödev modülleri de olduğu için sınırsız alan ve min 2cpu ile birlikte cpanel veya directadmin aramaktayiz. Kurumsal firmalarla çalışmak istiyoruz. Sponsorluğunuz karşılığında firma logonuz takım kıyafetlerimizde yer alacak ve bu anlamda uluslararası bir yarışmada görünürlük kazanacaksınız.
Örnek olarak nasıl bir şekilde logonuzu sergilediğimizi görmek isterseniz özelden iletebilirim.
İlgilenen firmalar konuya yazabilir.
Saygılarımızla Chaotics