Bana çekilişle kasılmış sayfa sattığını bugün fark ettim ben almadan 1 gün önce 16k çekiliş nasılmış şikayet etmeden insan gibi paramı geri istedim
geri vermeyeceğini söyledi her neyse ikna ettim zor da olsa önce hesabın bilgilerini vermemi istedi yoksa parayı atmıyordu beni parayı alınca hesabı da vermemekle suçladı çalacakmışım güya. alacak olsam alırken ilk parayı ben atmazdım tradeimdeki herkese önce parayı gönderen benim zaten çıksın konuşsun hepsi
Neyse bu polismiş bunla beni tehdit ediyor ben polisim işte böyle şeylerle işim olmaz ek iş yapıyorum sayfa satıyorum diye bağıra bağıra ses kaydı falan atıyor

Neyse beni önce ne yapıp edip banlatacağını falan söyledi forumdan. Benim elimdeher türlü kanıtım var kimsenin hakkını yemedim şimdiye kadar da yemem de. 3 kuruş için değil milyonlar da olsa Allahtan korkarım yapmam.
Kişiye şikayet konusu açmıyorum ama maddi manevi başıma bişey gelirse sorumlusu odur whatsapp mesajlarımda da görülebilir
Devletin hiçbir kurumunun çalışanı vatandaşa gözdağı veremez tehdit edemez kim olursan ol.
Sen bi mağazadan ürün alsan kenara koysan 3-4 gün sonra biyerinde yırtık görsen götürsen iade almasalar paranı vermeseler burda hakkını aradığın için sen mi haram yiyecen çamur atan olacaksın?
ALLAH AŞKINA SORUYORUM KAÇ TANENİZ ÇEKİLİŞ İLE KASILMIŞ SAYFA ALIR? Zaten hepsi gidiyor düşüyor paramı ben niye çöpe atayım?