leaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mberatduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konudan sonra daha dikkatli olacağım. Aradaki fark dikkat edilmesse fark edilemeyecek kadar azmış hayretler içinde kaldım
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sahte parlar ile çok iç içe olan biri olarak, para bence sahte. Darphanelerdeki gibi kusursuz bir kesim yapılamıyor yakınlaştırdığınızda pürüzleri göreceksiniz. Ek olarak filigran ve damgalarda kayma mevcut.
webhun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahaha hocam Atatürk şuan merkez başkanlığı yapmadığına göre :) para sahtedir ama dilerseniz sizden 10 liraya satın alabilirim. Geçmiş olsun

* imzayı da atamamış afganlar :)
Paramedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam üzmek istemem ama gerçek seri numaralarıyla zaten sahte paraları basıyorlar klonlama gibi düşünün :)
ama sizin paralar gerçektir bir şeyini görmedim en kötü atmde denersiniz
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Foto sahte
Atatürk ün olduğu kısmı yaptılar siz sağ yüzü atın oradan anlaşılır
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bariz sahte (yorumları okumadım)
BadTrips adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikinci linkteki para sahte. (yorumlara bakmadım.)
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paralarda bariz surat değişikliği ifadesi var ama bana göre sahte değil. atm ye yükle bakalım ne olacak
omerbulut00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikiside sahte :D
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En kolay çözebileceğiniz yol, paranın ön yüz orta kısmındaki yıldıza telefonunuzla zoom yapın. 100 TL yazıları belirgin ise gerçek, bulanık ise sahtedir.
Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2ci yani sagdakı sahte
ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet üstte ki sahte gibi duruyor. Ben de bir tane 200 TL almıştım, Atatürk’ün gülerken dişleri gibi görünüyordu

Arkadaşlar bu uzun tartışmaya artık son vermenin sevinciyle sonucu açıklamak istiyorum

Çevremde çalışan bir atm yoktu o yüzden A101deki sahte para cihazından tüm paraları geçirdik hepsi gerçek(yüz ifadelerinin farklı olmasınj hala açıklayamıyorum)

Cihazda hata varsa da A101e verdim artık onların sorunu :p