Bu konudan sonra daha dikkatli olacağım. Aradaki fark dikkat edilmesse fark edilemeyecek kadar azmış hayretler içinde kaldım
Sahte parlar ile çok iç içe olan biri olarak, para bence sahte. Darphanelerdeki gibi kusursuz bir kesim yapılamıyor yakınlaştırdığınızda pürüzleri göreceksiniz. Ek olarak filigran ve damgalarda kayma mevcut.
Ahaha hocam Atatürk şuan merkez başkanlığı yapmadığına göre :) para sahtedir ama dilerseniz sizden 10 liraya satın alabilirim. Geçmiş olsun
* imzayı da atamamış afganlar :)
Hocam üzmek istemem ama gerçek seri numaralarıyla zaten sahte paraları basıyorlar klonlama gibi düşünün :)
ama sizin paralar gerçektir bir şeyini görmedim en kötü atmde denersiniz
2. Foto sahte
Atatürk ün olduğu kısmı yaptılar siz sağ yüzü atın oradan anlaşılır
Bariz sahte (yorumları okumadım)
ikinci linkteki para sahte. (yorumlara bakmadım.)
paralarda bariz surat değişikliği ifadesi var ama bana göre sahte değil. atm ye yükle bakalım ne olacak
En kolay çözebileceğiniz yol, paranın ön yüz orta kısmındaki yıldıza telefonunuzla zoom yapın. 100 TL yazıları belirgin ise gerçek, bulanık ise sahtedir.
Evet üstte ki sahte gibi duruyor. Ben de bir tane 200 TL almıştım, Atatürkün gülerken dişleri gibi görünüyordu
Arkadaşlar bu uzun tartışmaya artık son vermenin sevinciyle sonucu açıklamak istiyorum
Çevremde çalışan bir atm yoktu o yüzden A101deki sahte para cihazından tüm paraları geçirdik hepsi gerçek(yüz ifadelerinin farklı olmasınj hala açıklayamıyorum)
Cihazda hata varsa da A101e verdim artık onların sorunu :p