GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu kanala annem nedeniyle maruz kalıyorum, benim Fox'a sarmamın nedeni aşağıda, kesinlikle samimi olduklarını düşünmüyorum. Yalnız konuyu siyasete çekerek sildirmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım

-
Kullanılan kelime ''Sefil'' yani kelime anlamıyla ''yoksulluk içinde bulunan, yoksulluk çeken, yoksul (kimse).''

Sizin kanal olarak bir tutumunuz varsa, sizi temsil eden çalışanlar da sefil kelimesini hakaret olarak kullanamaz. Bu açık ve net.
-
Hocam fox tv gibi dünya devi bir yayın kuruluşunun tekelci medya patronunun yoksulluk ile bir sorunu olabilir mi Yoksulluk ortadan kalkarsa o zengin olmaz. Onların derdi farklı burjuva kliklerinin iktidar olması. Bu açıdan dediğin gibi bir kişi yoksul diye aşağılanmış olsa bile bu Fox TV'nin tutarsız olduğu anlamına gelmez. Çünkü yoksulluğu dert edinmiyor onlar.