Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben o zamanlar çocuktum ancak algoritmalar geçmişte çok daha zayıftı
Bu konuda çok haklısınız ancak SEO'nun sadece link ya da keyword olarak görmeyin.
Teknik detaylar, deneme-yanılma çalışmaları, rakip analizi gibi tonlarca konusu mevcut.
Bu alanlara yoğunlaşılır + içerikler doğrudan çekilse dahi tekrar elden geçse ve büyük kısmı özgün olursa bir süre sonra Google News'de dahi çıkabilir.
Teknik detay konusunda %70 yapmistim diyebilirim. Benim amac zaten 2018'e kadar para kazanmak degildi. Kendimi gelistirmek ve hobi olarak bakiyordum.

Yerelde en iyi para esnaftan siyasi partilerden kazanilir. Sahada olacaksiniz esnaf ile belediye ile siyasi partiler ile irtibat halinde olacaksiniz. Turizim bolgesi ise otellerin tanitimini haberini yapacaksiniz. Bayram tebrigi yayinlayacaksiniz vs. Bolge halkinin ilgisini ceken haberler yapacaksiniz. Yoksa ver ajansa parayi cek icerigi ozgunlestir yayinla adsenseden 3-5 masrafini cikarirsin. Benim gözlemlediğim yerelde en cok ilgiyi kaza cinayet ve vefat haberleri goruyor. Ben niye kazanamdim. İstanbula tasindigim icin ilceden uzak kaldim. Bu saydiklarimi yapamadim.