Selamlar,

Amazon üzerinden FBA iş modelini yapmaktayım. Halihazırda satışlar yapıyorum ve ekstra olarak 2 adet daha mağaza yönetebilirim. Elimde hazır satışa uygun 100'lerce ürünler mevcut ama o kadar ürün satın alabilecek sermaye bulunmadığı için E-Ticaret ile ilgilenmek isteyen ama zamanı olmayan kişiler ile çalışmak istiyorum.

Kısacası süreci anlatayım siz benim ürünleri satın alabilmem için sermayeyi karşılıyorsunuz ve geri kalanını sadece takip ediyorsunuz.
Sizin takip edebilmeniz için uzak masaüstü sunucusu veriyorum ve Amazon hesabı, Payoneer ve gerekli tüm bilgiler orada olacak.

STOK 2/3
Eğer benimle çalışmak isterseniz teklifimiz şu şekildedir;
- Eğer isterseniz hukuki olarak bizim tarafımızdan bir sözleşme ile birlikte güvence sağlayabiliriz. Sözleşme iki tarafın haklarını koruması üzerine hazırlanacak.
- Satışlardan elde edilecek kar %50'ye %50 şeklinde dağılacak.
- Hesaplar bizim tarafımızdan yönetilecek ve ilerleyen zamanda eğer anlaşırsak Amerika üzerinden şirketleşme olacak. Aylık $20.000 kazandığımız zaman şirket açmamız gerekmekte ve 3-4 ay içinde yapılabilecek bir şey tabii ortaya koyduğunuz sermayeye bağlı. Ne kadar fazla satan ürün alabilirsek hızlı satış yapabiliriz ve ona göre aylık ciro artar.
- Sermayedarın ortaya koyacağı en az tutar $10.000 olmalıdır. Sebebi yarı yarıya ödemeler yapılacağı için aylık en azından iki tarafın $1000 kazanması sağlanmalıdır.

Eğer kafanızda bu tarz bir yatırım var ise ve E-Ticarete adım atmak istiyorsanız siz sermayeyi karşılayın gerisini bize bırakın. Sınırlı bir alım yapacağımız için lütfen cidden işin içerisinde olmak isteyen kişiler ulaşırsa çok sevinirim. Daha hızlı iletişim için +90 533 474 57 64 bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Tuncay Giyik