Kimin umurunda oluyor ki? Her sektörde böylesi var.
R10 Çok kaliteli ve kısa sürede insanın hayatını değiştirebilecek bir forum. Bu tür konular forumun kalitesini düşürdüğünü ve forumu çöplüğe çevirdiğini düşünüyorum. Evet size de hak veriyorum.
Yanlış anlamayın hocam full lisans geliştirici lisansı alan kişilere panel isterim görmek için cunku bahaneler oluyor lisanslı ayağına ***** dağıtan çok şimdi siz bile geliştirici lisansı aldıysanız görmek isterim çünkü gercekmi diye satislarda herkesin dikkat etmesi gerek aslında 10 lira alicam diye projelik işler çöp oluyor
Benim konuma girerseniz tek tek moderatör tarafından kontrol edildiğine dair ekran görüntüsü var. Hala inanmakta zorluk çekiyorsanız almadan önce iletişime geçersiniz belirli bir kısmını gösteririm.
İş çığrından çıkana kadar birşeylerin değişeceğini sanmıyorum. Ne kadar çok düşük fiyat o kadar çok ticaret demek, aktif ilan demek, hit demek. Bazı şeyleri detaylandırmak istemiyorum fakat, ekmeğe yağ sürene bakılıyor çoğu durumda, ekmeğin ya da yağın fiyatına değil.
Haklısınız. Ama artık her şey pahalı bir yerden sonra kazançlar 5-10 liraya kadar düşüyor. Her şeye zam geldi ama bu sektördeki insanlar zama rağmen fiyatları aşağı çekiyorlar.
Wp-Rocket bu şekilde 25 liraya kadar indi, seneye lisans maliyetlerini karsilayamayacak ve kimse de alamayacak.
Ayni durum Rank Math Business da da var, 45 liradan satılıyor fiyati 4000 TL'Yİ geçti.
Lisans satış konumda 60 TL'nin altında satışım yok, bu işe çözüm gelmez ise kimse yıllık lisans maliyetlerini karşılayamaz.
Artık wp rocket eklentisine yılda 3.960,05 Türk Lirası vermek bana da hiç mantıklı gelmiyor. Önüne gelen bayilik saçmalığı ile wp rocket satıyor. Fatura kendi adına değil. İnsanlara fatura da kesmiyor...