Forumda uzun süredir bayilik genişletilmiş lisans satın alan insanlara saygı sıfır. Yıllık 1500 liraya aldığım hizmet 3000 TL olmuş adamlar 1 liradan tutun 1--10-20-30-40 liraya kadar veriyor. Birde her gün biri kalkıp 1 liradan açık arttırma başlatıyor. Şu wp rocket tarzı bayilik satan saçma insanları zaten bir kenara bırakıyorum. Bu insanlar yüzünden bu piyasada düşük.
Dolar kuru 7, 50 TL olan hizmetim hala 50 TL. Dolar 16 oldu bu adamlar fiyatı arttırmak yerine hala düşürüyor biri artık dur demeyecek mi? Daha önce birçok moderatör iile konuştum ileri tarihe atıldı hiçbir sonuç çıkmadı.
Bu soruna bir çözüm bulunmazsa malesef zararına hizmetlerimin fiyatlarını 1 liraya düşürüp stok sınırı bitene kadar devam edeceğim. Lütfen bu konuda bana ve diğer arkadaşlara destek olun. Herkes kazansın.
@YavuzTR; @dEaTh; @BigSEO; @GBMedya; @AZADE; Bu konu hakkında bir şey yapar mısınız?

Kendimce gördüğüm saçmalıklar ve önerilerim:
Saçmalıklar ve önerilerim:
1- wp rocket bayilik saçmalığı forumda yasaklanmalı. Ben bu eklentiye yıllık 3950 TL ödüyorum adamlar 50-200 lira arasında satıyorlar? Bu nedir yasal olarak lisans alıyoruz adamlar wp rocket'ten daha uyguna eklentinin satış haklarını satıyorlar....
2- Rankmath pro eklentisi kişisel kullanım içindir. Sınırsız site için kullanılabilir forumdaki insanların çoğu kişisel kullanım için alıp satışını yapıyor. Bu akla mantığa sığıyor mu sizce? Ben neden yılda 8000 TL ödeme yapıyorum?
3- Fiyatlar rastgele önüne gelen 5-10 liradan hizmet veriyor. Kategori taban fiyatı gelmesinin zamanı gelmedi mi?
4- Canlı canlı konuya derinlemesine girelim. 1 TL 0,063 ABD Dolarına denk geliyor. Elementor pro eklentisi yıllık 49 dolar. Yani 780 liraya falan denk geliyor forumda 10-30 lira arasında satıyorlar. Güncel fiyatı üzerinden 1000 site için site başı tüm lisansları satarsanız bile 1 dolara denk geliyor. 1 dolar eşittir 16 TL. Bu vergisiz maliyeti buna birde + %18 vergi ekleyin. Ne oldu 50 TL gibi bir fiyata bu eklentiyi sunuyorum ve 7,63 TL zaten vergiye gidiyor. Totalde maliyet 23,63 Eee bunu nasıl 20-30 liraya satıyorlar?
5- Ömürlük ve yıllık fiyatlar için ayrı ayrı alt taban fiyatı gelmeli.
6- Açık arttırma fiyatları taban puanı üzerinden başlamalı.
7- Taban yıllık hizmetler için en az 60, ömürlük hizmetler için 100 TL olmalıdır.
Benim aklıma gelenler bunlar siz değerli insanlar bu konuda yorum yaparsa sevinirim.