geçen facebookta bir video denk geldi sokak röportajı ALAMANCI teyze almanya bitmiş, biz orada hiç birşey alamıyoruz çok kötü kurulu düzenimiz olmasa kesinlikle orada kalmayız, domates orada nekadar v.s bağırıyor,
bir baktım altında ALAMANYADAKİ Eniştem yorum yazmış bunları söylemek için kaç para aldın,

Alıntı
Uçak biletine 5000 TL olarak Türk parası ödemiş.
ben MERSİN'den 400km olan SİVAS / Gemerek'e gidiş dönüş eşim, kızım ve ben otobüsle 1680₺ ödüyorum, geçen arkadaşla konuşuyorum, Amerikadan bindim uçağa İSTANBUL, KAYSERİ, Gemerek sonra geri dönüş, toplam 1600$ ödedim diyor tabi siz bunu Türk Lirasına çevirirsiniz şimdi sonra OHA adam 25.446,08 ödemiş dersiniz ama hiçbizaman onlar ayda örnek 2bin$ 31.807,60 Türk Lirası alıyor demezsiniz,
Almanya için söylenenler: orda asgari ücret nekadar biliyormusunuz, bir ev kirası en ucuz 700£ asgariücret 1300£ geriye ne kaldı onlar orada domatesi taneyle alıyorlar,
asla senin burada en kötü 100bin'e aldığınız arabayı onlar 1 asgari ücrete alabiliyorlar diye konuşmaz direk ev kirası matematiği yaparlar ve o ülkenin %5'i asgari ücretle çalışıyor demezler.