Fenerbahçe'nin öz evladı İsmail hocanın bugün sözleşmesi bitti. %99 Jesusla devam edilecek. Gönül isterdi ki İsmail hoca ile devam edelim. O ruhsuz, isteksiz takıma ikinci yarı çok güzel top oynattı. Ligi 14 maç kaybetmeden bitirdi. Elinden gelenin en iyisini yaptı bana göre. Jesus'a yıllık 7 m euro verileceği söyleniyor. Kesinlikle çok pahalı. Önceliğimiz lig olmalı zaten Avrupa değil. Bana göre 1 sezon daha İsmail hocayla devam edilmeliydi. Hayırlısı olsun..
Maç sonu açıklamaları ise şu şekilde:
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 5-0'lık Öznur Kablo Yeni Malatyaspor galibiyetini ve sezonu beIN SPORTS'a değerlendirdi.
İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:
"5.5 aylık süre içerisinde Samandıra personeline, ekibime ve verdiğim mesajları çok iyi anlayan Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Ben, ilk geldiğim zaman Fenerbahçe taraftarının ne istediğini biliyorum demiştim ve taraftarımızın istediklerini verdik.
Camiamızın birleşmesi beni mutlu etti, ben bunları hayal ederek başlamıştım. Ben ilk gün neredeysem, bugün de oradayım. Bugün itibariyle sözleşmem bitti, bundan sonrası için kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek. Fenerbahçemiz için de benim için hayırlısı olsun.