Merhabalar herkese

Az önce bir kaç konuya denk geldim ve tamamen öğrencilere farklı bir ön yargı söz konusu bakın sevgili arkadaşlar bende öğrenciyim ve gerçekten işe ihtiyacım olduğunda yazmaktan çekinmiyorum ve hala da arıyorum. Bunun yanında az önce bir konuya denk geldim yani Türk milleti olarak illa bir yorum yapmadan duramıyoruz. (Gerçekten bunun için çabalayan kişiler dışındakileri tenzih ediyorum ) konu da arkadaşın işe ihtiyacı olduğu ve yemek parasını çıkarttığını yazmış ve bu arkadaşımız silver üyelik yani bunu bile paranız yoksam neden silver üyelik aldınız olarak görenler var bir kere empati yapılsa zaten silver üyeliğe verecek param olsa neden yemek parası isteyeyim ? demek ki param olduğu zaman silver üyelik almışımdır ve şu an yoktur ki konuyu açıyorum. Bu konu gerçekten beni üzdü r10'da yaklaşık 5 6 yıldır varım bu üyeliğimden önceki zamanlarda da buradaydım ve bu tarz konuşmalara pek şahit olmadım r10 gerçekten tamamen aile ortamı gibi bir yer aslında herkes birbirine yardım etmeyi seviyor buluşmalar oluyor ailemizin akrabamızın en basit bir ilaca ihtiyacı olsa iletişime geçiyoruz bir şekilde cidden 19 yaşındayım ve üzülüyorum dediğim bende üniversite öğrencisiyim ve fotokopi parası çıkartmak için neler yaptığımı ben biliyorum.

Sizinde bu konuda fikirlerinizi saygı çerçevesinde merak ediyorum. Herkese iyi forumlar dilerim

Şu konuda haklısınız gerçekten öğrenciliğini kullanarak kandırıp ertesi gün 100k nasıl kazandım gibi konu açanlardan bahsetmiyorum bile Fakat bazen şuna denk geliyorum iş vererek konuya öğrenciler önceliklidir yazanlara gerçekten tanımama rağmen sebepsizce dua ediyorum iyi ki varlar bu kadar düşünceli insanları daha yakından tanımak isterdim.