Logoyu sadece 1 saate yaptığınızı varsayarak. Bu işi yapamayacağına kanaat getirerek üzerine gitmedim. Mesele burda para değil. Bunu sana biraz önce whatsaap uzerindende belirttim. Bu logo 1 günlük ya da 5 10 saatlik bir çalışma olduğunu da zannetmiyorum.
Senin attığın mesajları neden kestiniz 8 de yurda geçerim 9 da teslim ederim yazdığınız kısmı.
Burda mühim olan kısım insanla dalga geçer gibi iş yapmanız ben size balon kullanabilirsiniz. Deve atv at kullanabilirsiniz diyorum fikir veriyorum.
Siz kendinize soruyorum tutup ta bu logoyu kendi sitenize koyarmisiniz. İlk mesajimda eklediğiniz deveye bakın Allah aşkına. Uhu ile yapıştırmış gibi duruyor.
Baştan savma bir logo olduğu apaçık belli.
Bu logoya 10 revize de istesem 100 revize de istesem bişeye benzemeyeceği bariz ortada hocam. Bunu kabul edin. Miktar benim için düşük olabilir ama 150 tl kolay kazanılan bir para değil. Açıkçası portföyünüze güvenerek işi verdim ve beni hayal kırıklığına uğrattınız.
Haklı olarak ta tarafsız trademi geçtim.
Umarım bundan sonra aldığınız logoları baştan savma değil de gerçekten portföyünde kullandığın logolar gibi güzel işçilik ile teslim edersin.
İyi çalışmalar.
hocam sizin okey verdiginiz logoda ben beğenmediginizi nasıl anliyim bana anlatirmisiniz revize veya iade isteseniz ben sizi neden mağdur ediyim ki madem potföyümde ki logolari beğendiniz işi mağdur etmeden tamamlayamiyacagımı nerden anladiniz ben zaten 1 hafta kafa patlattim demiyorum sizin istekleriniz üzerinden ilerledim diyorum ki hala sizi mağdur etmek amacında değilim ortada bir yanlış varsa düzeltelim derdindeyim