benim yolladığım benim ekranımda olan görüntüsü. 1366px de temanız patlıyor anlamını taşımaktadır. Ayrıca birbirine yapışan iki kutuda da nth-child özelliği devreye girmiş. O yüzden kodlayan biraz daha işi öğrensin yazmıştım. Belli kalıplarda dökülmüş css para veerip alacaksınız madem responsive kontrolü detaylı yapınız. Her klavye kullanan front end oluverdi aman dikkat.
Bu tavır doğru değil hocam. Bir tane hata tespit ettiniz diye sanki dünya frontend developer denetleme kurulu başkanı gibi yorum yapamazsınız.
Bir sorun tespit ettiğinizde düzgün bir üslup ile söylersiniz çıkartması gereken kişi dersi çıkartırsa kendini geliştirir çıkartmazsa yerinde sayar ve vaktini kaybeder. Ama siz bilen olarak; bu ne biçim iş bunu kodlayan işi öğrensin, klavye bulan fe dev oldu gibi yaklaşımlar da bulunursanız bu size de kaybettirir. Şimdi kaybettirmiyorsa bile uzun vadede kaybettirir. Örneğin ben üsluptan dolayı profilinize gerekli notlarımı aldım çalışılmayacak kişi sınıfına koydum. Eminim bunu yapan ama benim gibi yorum yapmayanda vardır.
Umarım ne demek istediğimi aktarabilmişimdir, amacım polemik yaratmak değil. Sizi düzgün bir üslup ile bilgilendirdim ki gerekli dersi çıkartıp kendinizi geliştireceğinizi düşündüğümden. İyi günler farklı bir yanıt vermeyeceğim.