Fayda için analiz paylaşmak başka şey, paylaşılan analiz tutunca aa bakın ben demiştim demek ayrı şey. Fakat özünde ihtimal yazı tura atmak kadar eşit, %50 tutar, %50 tutmaz çok kasmamak gerek.
Size tavsiyem, bence buralarda hiç kendinizi yormayın, açın bir telegram veya twitter hesabı, insanlar bu tarz şeylere zaten bayılıyor, egonuzu orada tatmin edebilirsiniz.
r10 da aa bravo iyi işlem açmışsınız hocam, üstadım, iletişim var mı tarzı yaklaşımları pek bulamazsınız, kısacası ekmek çıkmaz size buradan.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Burada amaç ego veya başka bir amaç gütmedim. Sadece pozitif olarak beni etkileyen bir olayı anlatmak istedim. Diğer bir konu ekmek peşinde olduğumu neye istinaden yazdınız cidden aşırı trajikomik geldi. Çok şükür böyle bir ihtiyacım da yok. Keşke yanlış anlamasaydınız ben burada yeterli eğitim, backtestler ve doğru metodlar ile bu işten çekinen veya kumar olarak görenlere farklı bir bakış açısı kazandırmak istemiştim ama maalesef.