bizim ailede,baba tarafında ırsi olarak var bu sorun.ailede hemen hemen hepimiz henüz orta okulda iken saçlarımızda beyazlar çıkmaya başlar.babamın,amcalarımın filan saçlar noel baba gibi hep bembeyaz olmuştur hep yakın zamana kadar dert etmiyordum ama beyazların oranı artık bendede siyahları yakaladı yani oldukca artdı.gerçi yine beyazlık gerekirse boya ile filanda çözülebiliyor.kellik daha kötü bence...orta okulda bi arkadaşım vardı mesela,çocuk 80 yaşında ünideki proflara benziyordu.kafanın üstü açık,yanlarda biraz saç var.gözde gözlük,boyu kısacık ona göre iyiydi benim sorun...

GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bıttım sabunu. Normal şampuanlardan uzak durun. Bu dediğim doğal sabun, benim eskiden beyazlamış ve fazla olan kafamın üstündeki bütün beyazları normale döndürdü. Yanlarda var ama eskisindne çok daha az. Sizde daha fazla işe yarayabilir benim beyazlarım baya vardı.
daha öncede duydum bunu,bi ara deneyeyim diyorum ama bunun orjinalini nasıl anlayacaz ki hocam?her yerde satılıyor ama hangisi gerçek,hangisi çakma bilemeyiz ki...