fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim burası oldukca serin,dün gece +1 filandı sıcaklık.sabah 7 gibi balkona çıktıgımda net bi şekilde sogugu hissediyordum.fakat ben,bütün kış ayı boyunca zaten cam açık oturuyorum yıllardır.evde dogal gaz var ama benim petek ya tamame kapalı yada %5 filan ancak açık oluyor.benim odanın,dışarıdan farkı yok yani tüm kış

ünide kardeşimle oradaydık,çekilecek dert degil 2 yıl tarsusta kaldım,sonra adanaya taşındık kardeşimle ve 3-4 yılda adanada kaldık...ünideki ilk yılımda adanalı arkadaşlar sürekli bi söz söylerdi,duş alırken terler mi insan diye ve ben bunu şaka sanırdım.tarsusta sıcak ama nem mi farklı ne,adanadan daha rahatdı sanki.adanaya taşındık,ciddi ciddi duşun altında terledigimi görünce anladım ki adamlar şaka yapmıyormuş

Ben sogugu daha çok seviyorum ama 6 ay içerisinde sanırım mersine taşınmam gerekecek,ailem yıllardır orada zaten.şimdiden gözüm korkuyor,mersinde o sıcakla napıcam ben diye....
Aslında şu an Adana Cennet gibi sabah serin öğle sıcak en sevdiğim geçiş mevsimi. Tabi bir ay sonra bu satırları bile yazmaya mecalimiz kalmaz.

Sıcak çöktükçe denize kaçarsın hocam mersine giden tüm arkadaşlarım denizden çıkmıyordu siz de öyle yaparsıniz artik.