Nose adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah kazanırsın Hocam
Allah Göstermesinde Baktın Herşey Kötüye Gitmeye Başladı Bas Gaza Gözlerinide Kapat 😀😀😀😀

Tekrardan Allah Nasip Eder İnşallah
nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
L parkı kusursuz yapabiliyorsan sorun yok. Kalkışlara, sinyallere dikkat et, eğitmenlerle ikili diyaloga girmemeye dikkat et. Arabaya bindiğin andan itibaren sanki aileni gezdiriyormuşsun gibi sakin kalmaya çalış. Ben hem kendimi "ulan bu kasabın ehliyeti var, benim mi olmayacak" diye motive edip tekte almıştım. Sen de alacaksın, bunu bil, panik yapmana gerek yok.
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH kolaylık versin ...
helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Eşini 3 kez sınava sokan birisi olarak hazır ol geliyorum

1- Araca binmeden mutlaka çevresini bir tur dolaş lastik kontrolü yap.
2- Biner binmez ayna, koltuk, emniyet kemeri bağlantısını yap.
3- Hazır ise bildir aracı boşa al çalıştır.
4- Kalkışta mutlaka sola sinyalini ver (kesin kalma sebebi)
5- Şehir içinde kullanım olacağından 50km hızı geçme.
6- Araç sollaman ya da şerit değiştirmen gerekirse sinyali kesinlikle unutma.
7- Direksiyon hocanı göz ucuyla sürekli takip et mutlaka tüyo verecektir.
8- Yokuş kalkışında genelde şuanki araçlar iyi desteği var ancak eski araç denk gelirse yarım debriyaj ya da el freni ile destekle kalkışını yap stop ettirme direk kalırsın.
9- Dört duba arasına park ederken lastiği kaldırıma sürtmemek için küçük küçük hareket ettir aracı.

Bildiklerim bunlar heyecan mutlaka olur ancak direksiyona geçtiğinde kalmayı değil ehliyetine kavuşmayı hayal et emin ol HERŞEY GÜZEL OLACAKTIR.

Allah yardımcınız olsun.
HalilBatuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay gelsin hocam.
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanınızda gelecek kisinin çok büyük etkisi var. Kafa dengi sakin biriyse çok rahat geçiyor. Benim şansınada öyle biri denk geldi güle oynaya sinav bitmisti
onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hatırlıyorumda adamlar bindiğinde parkları tekte yaptım sonra dediler ki boşver 50 yi sür gitsin böyle yol bitmez dediler. Yok olmaz kural bu dedim biz kuralı onayladık sür gitsin günde kaç kişi sürüyor gerek yok dedi 90 dan aşağı inmedim sonra. İyi insanlar denk gelir umarım
Malesef sınavı %95 başarılı geçtim sadece paralel parkta kaldırıma değdim bu yüzden kaldım diğer sınava bakalım