Merhaba dostlar,

09.06’ da çanakkale merkez jandarma eğitim komutanlığına teslim olacağım nasil olursa.

Asıl konuya gelecek olursak bazı sorularım mevcut ;

1 ) Çok fazla eşya alma diyen arkadaşlarımda var çoğunu oradan temin edebileceksin diyende var çamaşır, kişisel bakım ürünlerini vs fazla al diyende hangi eşyalar alınmalı yakın zamanda yaptıysanız eğer neler götürdünüz ?
2-) Telefon durumunda sadece tuşlu telefonla gitmeyi düşünüyorum fakat hattım şuan vodafone’ de faturalı hat şuan sözleşmesi 15.06 da bitiyor askerdeyken açıkçası tuşlu telefonda ihtiyacım olmayacak paketin çoğu özelliğine ve 100 tl falan ödüyorum pakete, askercell mecburi mi sadece turkcell de var diye biliyorum şöyle yapsan daha mantıklı olur dediğiniz görüşlere açığım
3-) Çanakkale’ye 2 gün erken gidip orada kalmayı biraz gezmeyi planlıyorum arkadaşlarım orada olacağı için bu durumda asal sevk belgesini oraya gittiğimde karakoldan alabilirmiyim yoksa kayıtlı olduğumuz ilden mi almak gerekiyor ?
4-) Şuan çalışıyorum asal sevk başvuru belgesini 08.06 dan önce vermediği için sistem iş yerine sadece sınıflandırma sonucu belgesinin çıktısını verdim onlarda kabul etti bu ay sonu çıkışımı yapıyorlar ama teslim olduğunda mail ile bize asal sevk başvuru formunu iletmen gerekiyor dediler doğruluğunu bilemiyorum
5-) Gitmeden önce evrak ya da yapmam gereken bir işlem var mı bilmiyorum bilenler yazabilirse sevinirim, Ziraat bankasından hesap aç gitmeden diyor çoğu arkadaşım orada zahmet çekebilirsin açtırmak için diyorlar ziraat açmamız şartmış sanırım.

Buraya kadar okuyup zaman ayırdığınız için ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.