PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 35 yaşıma geldim. Okuyup atandık bir şeklilde şükür. Güzel bir ev aldım, eşyaları döşedim. İnan ki evlenesim gelmiyor, iyi ki evlenmemişim diyorum. Para sıkıntım yok şükür. Para sorunu yapanın dostu olmaz derler. Dostlarına para dağıtman gerekmiyor, tutumlu olacaksın ve duruma göre hareket edeceksin manasında. Evlilikte elbet çok güzeldir ama değerini bilene. DEĞERİNİ BİLENE. Para, mal, mülk takıntısı yapandan, şartı koşandan her zaman uzak duracaksın. Umarım doğru kişi çıkar karşına. Hayırlı, sağlıklı eşin, çocukların, yuvan olur.

Eğer bir başkası olursa da iki kişi olarak aranızda kararlaştırın her şeyi. Büyüklerin maddi ve manevi sözleriyle hareket etmeyin. Devir değişti, büyükkere saygı gösterin ama hayatınıza karıştırmayın. Düğün olacak, altınlar takılacak vs. bunlar şart değil. Durumunuz gereği olan olur, olanla bir süre idare edersiniz. Olmayan da sonra olur. Bir anda her şeyi oldurmak gerekmiyor. Sevgi, mal ve maddiyatla ölçülmez. Zor şartlara yönelik beraber yapılan sabır, sevgiyi ve bağlılığı güçlendirir.

Bundan sonra daha olgun, anlayışlı, tecrübeli adımlar oluşur. Bu tür durumlara daha olgun, tecrübeli yaklaşırsın. Sağlıcakla kalın.
ağzınıza sağlık hocam gerçekten yazdığınız yorum, çok hoşuma gitti altin değerinde bir açıklama yapmışsınız çok teşekkür ediyorum hocam Allah razi

chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzak dur hemşo do... onlar. dol....değillerse de o evlilikten kimseye hayır gelmez
bıraktım zaten çok Şükür