crytek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun dostum mümkünse bu ülkeye bir daha adım atma (Kalıcı olarak ) Bu fırsat bir daha gelmeyebilir.
Mümkün olduğunca çabalıyorum bu fırsatı cok iyi değerlendirmek için 🙏 teşekkür ederim
Vitruvius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni canı gönülden tebrik ederim. Böyle senin gibi vazgeçmeyen, tuttuğunu koparan kardeşlerimizi gördükçe inanılmaz mutlu oluyorum. Bu çalışkanlık, bu istek ve bu azimle yapamayacağın bi şey yok Allah'ın izniyle. Yolun açık olsun...
Çok teşekkür ederim.. ben de insanlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum bu konularda artik
Bayburt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de senin gibi idim sayılır, çok uğraştım sonunda gittim. Amerika farklı biryer, uçaktan adımını attığın an anlarsın. Yanında şüphe uyandıracak birsey götürme, cebinde fazla parayla gitme çünkü eğer öyle olup da bunu girişteki kağıda yazarsan durduruyorlar sonra anlat derdini dur. Hayırlısı olsun. Sanırım işin hazır, değilse ilk yapacağın şey diner lara gidip is aramak, çabuk bulursun. İngilizcene önem ver, her türkle takılma.
Cebimde 5 kuruş yokken bu şansı yakaladım. Maks götüreceğim 200-300 dolar yanımda. İşim hazır evet. Çok teşekür ederim tavsiyeleriniz için.