Merhaba hocam,
İlk 1 ay dolmadan taahhütten vazgeçebiliyorsunuz, kaldı ki birçok operatör 120tl'e kadar cayma bedelinizi karşılıyor. Siz ilk ay içerisinde olduğunuz için zaten 120tl'i geçmeyen bir cayma bedeli çıkar onu da geçtiğiniz operatör karşılar.
Modem, Vdsl bir modem ise geçeceğiniz operatörde'de işinize yarayabilir.
Operatör olarak ben yıllardır Türknet kullanıyorum çok memnunum aşağıda attığım linkten daire numaranıza kadar girerek evinizde alacağınız hız'ı görebilirsiniz.
Ben şuan İzmir /Karşıyaka Bahcelievler mah. konumunda 100Mpbs'e kadar hız alıyorum. Testlerde 90-95mps'e değer çıkıyor.
Alt yapı hızınızı sorgulamak için
tıklayın
Türknet'te taahhüt de olmadığı için herhangi bir memnuniyetsizlik durumunda ceza ödemeden abonelikten çıkabiliyorsunuz.
Tüm bunlara ek Turknet'e benim davet kodum ile gelirseniz ilk faturanızı son ödeme tarihi geçmeden ödediğiniz taktirde hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanıyoruz.
Ayrıca benim davet kodum ile üye olanlara ilk ay faturasını son ödeme tarihi geçmeden ödedikten sonra ücretsiz kullanım hakkı tamınlandığı ay banka hesabına 60.00tl nakit havale yapıyorum.
Davet Kodum:
DWL94XH73MJO
Başvuru yapmanız halinde ÖM ile iletişime geçerseniz sevinirim.
buradan sorguladıgımda 50mbit hız diyor.kaç defa ttnetle görüştüm bu konuda,35 üzeri imkansız dediler.şimdi 35mbit benimki ama onuda 20-23 olarak kullanıyorum,ayda 140tl ye